Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események III. Országos Állategészségügyi verseny döntője az Állatorvostudományi Egyetemen

III. Országos Állategészségügyi verseny döntője az Állatorvostudományi Egyetemen

Sikeresen lezajlott az Országos Állategészségügyi verseny első három fordulója, a döntőbe jutott csapatok 2020. március 6-8. között az Állatorvostudományi Egyetemen mérik össze tudásukat.

A versenyre ingyenesen nevezhettek olyan 3 fős középiskolás csapatok, akik szeretnék játékos keretek között tovább bővíteni az ismereteiket az állatokkal, a természettel és a környezetvédelemmel kapcsolatos témakörökben. Az egyes fordulók során a csapatoknak szükségük volt a már megszerzett tudásukon kívül a kreativitásukra, leleményességükre, problémamegoldó képességükre és talpraesettségükre is.

A megmérettetés folyamán eddig 3 feladatlapot kellett a diákoknak kitölteni és visszaküldeni, majd a legjobban szereplő 10 csapat került be a döntőbe, ahol különleges programokkal és izgalmas előadásokkal készülnek a szervezők.

A verseny alkalmával a döntős középiskolások betekintést nyerhetnek az állatok életmódjának rejtelmeibe, tippeket kaphatnak gondozásukhoz, valamint részletesebben megismerkedhetnek az állatorvosi hivatással.

 

További információk:

Facebook: https://www.facebook.com/allatorvosiegeszsegverseny

Instagram: @animalhealth.championship