Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek Az OTDK lett a 2019-es Highlights of Hungary második helyezettje és a Brain Bar különdíjasa

Az OTDK lett a 2019-es Highlights of Hungary második helyezettje és a Brain Bar különdíjasa

Újabb rangos elismerésben részesült a TDK mozgalom: az OTDK lett a 2019-es Highlights of Hungary második helyezettje és a Brain Bar különdíjasa.

A 2020. február 21-én, a Katona József Színházban ünnepélyesen átadott jelentős díjak elnyerése a TDK mozgalomban tevékenykedő valamennyi szereplő együttes erőfeszítésének, példamutató, közös munkájának méltó bizonyítéka.

Az idén hetedik alkalommal megrendezett népszerű és jelentős megmérettetésen az 55 kiváló jelölt erős mezőnyében az OTDK 53 olyan értékes kezdeményezést utasított maga mögé, amelyeket a szakmai kurátorcsapat a 2019-es év legnagyobb hatással bíró hazai sikereinek, eredményeinek és előremutató ügyeinek ítélt.

A második helyezés és a különdíj a több mint 60 éve töretlenül sikeres tudományos diákköri mozgalom valamennyi volt és jelenlegi szereplőjének, a tehetséges, kutatni és alkotni vágyó fiataloknak és az őket támogató, önzetlen tanároknak, kutatóknak és mestereknek ad újabb elismerő megerősítést arra, hogy a TDK örök.

Gratulálunk a felsőoktatási intézményekben dolgozó TDK-zó hallgatóknak és témavezetőinek, az intézményi és kari TDK-felelősöknek, az OTDK rendezőknek, az Országos Tudományos Diákköri Tanács és szakmai bizottságai tagjainak, valamint a felsőoktatási intézmények és karaik vezetőinek az újabb sikerhez és egyúttal köszönjük a mindennapi tevékenységüket, ami összetartó, értékteremtő közösséggé formált minket.

Az OTDK méltó módon illeszkedik a Highlights of Hungary pozitív társadalmi üzenetéhez: örüljünk egymás sikereinek és legyünk büszkék kreatív értékeinkre.