Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek Koronavírus: további intézkedések az egyetemen

Koronavírus: további intézkedések az egyetemen

Az Állatorvostudományi Egyetem a koronavírushoz kapcsolódó járványügyi helyzet miatt az eddigi intézkedéseit tovább szigorította. Ismételten felhívta a figyelmet a korábban kiküldött tájékoztatókban foglalt higiénés rendszabályok betartására és betartatására, folyamatosan gondoskodik az ehhez szükséges eszközök rendelkezésre állásáról. Emellett megkezdődött a jövőbeni egyetemi rendezvények megtartásának felülvizsgálata. Az Egyetem folyamatosan figyelemmel kíséri az Operatív Törzs közleményeit és az azokban foglaltaknak megfelelően jár el.

Ismételten felhívjuk hallgatóink, munkatársaink és vendégeink figyelmét: ha valaki fertőzött területen járt a közelmúltban és magán tüneteket – láz, köhögés, torokfájás, levertség – észlel, akkor maradjon otthon, telefonon értesítse háziorvosát, vagy hívja a Nemzeti Népegészségügyi Központ 06 80/277-455 vagy 06-80/277-456 zöldszámait!

A koronavírus járvány kapcsán bővebb tájékoztató és a kapcsolódó eljárásrend a https://univet.hu/hu/koronavirus oldalon található.

Ajánljuk továbbá figyelmébe a következő oldalak rendszeres látogatását:

https://www.facebook.com/koronavirus.gov.hu

 https://koronavirus.gov.hu