Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események Meghívó a 3. prezentációs készségek fejlesztését szolgáló programra

Meghívó a 3. prezentációs készségek fejlesztését szolgáló programra

Idén 3. alkalommal szervezzük meg a prezentációs készségfejlesztő programot, mely a hallgatók személyi készségeit fejleszti. A program témája: Tudomány és innováció találkozása az állatorvos-tudomány területén.

A hallgatók workshopok keretein belül sajátíthatják el a rövid prezentáció, azaz a pitch módszereit és technikáit, melyet szakmai életük során a jövőben bármilyen területen alkalmazhatnak. Új szemszögből mutathatják be kutatásaikat vagy innovatív ötleteiket, melyet a prezentációs napon adnak elő a közönségnek.

“Az elég jó nem elég jó. Mert az elég jó csupán egy a sok közül.” – Peter Coughter, The Art of the Pitch szerzője

Egy igazi pitch prezentáció képes megteremteni a tökéletes egyensúlyt a világos információátadás és az irányított figyelem között. A nyilvános beszéd e rövid formája nagyszerű lehetőséget kínál a jelöltek számára, hogy kiemelkedjenek és bizonyítsák szakmai hátterüket, egyediségüket és kommunikációs képességeiket.

A workshopokat magyar és angol nyelven Zay Linda kommunikációs szakember és Kriska-Jámbor Judit személyes készségfejlesztő (soft skill) tréner tartja.

Pályázás határideje: 2020-06-30

Prezentációs Bemutató Nap: várhatóan 2020. októberében

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy prezentációs nap időpontja a Magyarország Kormánya által kihirdetett veszélyhelyzet időtartamának függvényében változhat. Indokolt esetben az eseményt egy későbbi időpontban rendezzük meg!

Jelentkezéshez a felhívás és az adatlap itt található:

III. Prezentációs Program – 3rd Presentation Programme (2020.)

https://univet.hu/hu/egyetem/palyazati-projektek/palyazati-felhivasok-2/