Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek Online zajlott az idei Educatio Kiállítás

Online zajlott az idei Educatio Kiállítás

2021. január 21-23. között rendhagyó módon, az online térben került megrendezésre az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. A kiállítás célja, hogy összekapcsolja az egyes szereplőket – a diákokat, szülőket a rendezvényen részt vevő hazai, valamint külföldi felsőoktatási intézményekkel, nyelviskolákkal, szakképző intézményekkel és megválaszolja a továbbtanulással kapcsolatban felmerülő kérdéseket.

Az Állatorvostudományi Egyetem egy egyedi, az intézményre jellemző arculati elemekkel díszített digitális standdal jelent meg a virtuális rendezvényen és mutatta be az aktuális képzési lehetőségeket. Három chat szobában folyt párhuzamosan az élő beszélgetés, ahol az egyetem munkatársai és hallgatói válaszolták meg a továbbtanulni vágyók kérdéseit. Az érdeklődők első kézből kaptak felvilágosítást a felvételi követelményekről, az egyetemi életről, a diákrendezvényekről, az ösztöndíjakról, a kollégiumi felvételi eljárásról, illetve a diploma utáni elhelyezkedési lehetőségekről. A kézbe vehető brosúrákat felváltotta az online lapozgatható változat, az Egyetem standján barangolva az állatorvosi és biológia szakok mellett a kisállatgyógyászati asszisztens képzés, továbbá a szakirányú továbbképzések hirdetései is megjelentek.

A szakkiállításon való részvétellel intézményünk és az induló szakok bemutatása mellett egy új ösztöndíj-lehetőség – a 2021. szeptemberétől induló – Marek József Ösztöndíj minél szélesebb körű ismertetése is céljaink között szerepelt. Az esemény három napja alatt összesen 19 hallgatónk képviseltette magát az online térben, ahol nagyfokú tájékozottságukkal lelkesen és szeretettel segítették a leendő hallgatókat.

Találkozunk jövőre is!

 

További információk az Educatio Kiállításról: https://www.educatioexpo.hu/