Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események Szenzor-alapú mozgáslekövetés és elemzés

Szenzor-alapú mozgáslekövetés és elemzés

Szenzor-alapú mozgáslekövetés és elemzés

 

– Innováció & lehetőségek az állatgyógyászatban –

Időpont: 2021.05.11 15:00

Helyszín: Microsoft Teams

Ozsvald Eszter a Notch társalapítója. A Notch egy hadver – szoftver platform mozgáslekövető és elemző applikációk számára, a sport-, wellness és egészségügy területén. A hardverkomponens a viselhető szenzorhálózat, amely rekonstruálja a felhasználók mozgását 3D-ben, közvetlenül az okostelefonon. A szoftverkomponens a Notch által kifejlesztett, a mozgásfeldolgozáshoz szükséges AI-motor. A “Powered by Notch” platform segítségével bárki könnyedén készíthet komplett mozgáselemző prototípusokat és termékeket. Jelenleg több ezer kutató, egyetem, vállalkozás használja a notch platformot.

Csatlakozz, ha szeretnél többet megtudni a technológiáról, hogyan lett ötletből vállalkozás. Készülj kérdésekkel és ötletekkel, és vizsgáljuk meg, milyen innovációs lehetőségei vannak a mozgás lekövető technológiának az állatgyógyászat területén!

Az esemény nyelve angol.

Click here to join the meeting

A rendezvény a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma című pályázati konstrukcióján belül, az Állatorvostudományi Egyetem által elnyert, 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00010 számú projektjének támogatásával jött létre.