Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események Meghívó: Hornung Erzsébet MTA doktori munkájának nyilvános vitájára

Meghívó: Hornung Erzsébet MTA doktori munkájának nyilvános vitájára

M E G H Í V Ó

Az MTA Doktori Tanácsa meghívja Önt

Hornung Erzsébet

„Skála – mintázat – élőhelyválasztás – életmenet: a szárazföldi ászkarákok (Isopoda, Oniscidea) ökológiája”

című MTA doktori munkájának 2021. május 27-én 1100 órakor az MTA Zoom rendszerében tartandó online nyilvános vitájára, a 15/2020. (VIII. 17.) elnöki határozattal összhangban.

Az értekezés opponensei:

Bakonyi Gábor, az MTA doktora

Dévai György, az MTA doktora

Varga Zoltán Sándor, a biológiai tudomány doktora

Az értekezés és a tézisek megtekinthetők a http://real-d.mtak.hu/1255/ honlapon.

 

Az online nyilvános vitában való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni és az online védés tájékoztatóját megtekinteni az Akadémia honlapján, a nyilvános vita meghirdetési felületén, az eseménynaptárban lehet. https://mta.hu/esemenynaptar/2021-05-27-hornung-erzsebet-skala-mintazat-elohelyvalasztas-eletmenet-a-szarazfoldi-aszkarakok-isopoda-oniscidea-okologiaja-3853

Az online MTA doktori védésről hivatalos hang- és képfelvétel készül. Az online védésen résztvevők a regisztrációval tudomásul veszik, hogy az online nyilvános vitáról hivatalos információ nyújtására kizárólag az MTA jogosult, a résztvevők önálló hang- és képfelvétel készítésére nem jogosultak.

A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen is, a hozzászólást aláírásával vállalva – a védést megelőző nap déli 12 óráig a Doktori Tanács Titkársága tudományterületileg illetékes szakreferensének megküldve – észrevételt tehet.