Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek Laborállat-tudomány és állatvédelem kurzus indul

Laborállat-tudomány és állatvédelem kurzus indul

Kedves Érdeklődők!

Az Állatorvostudományi Egyetem idén is elindítja Laborállat-tudomány és állatvédelem kurzusát, melyre az alábbi linken lehet jelentkezni:

Jelentkezés

Más Doktori Iskolák PhD hallgatói abban az az esetben vehetnek részt térítésmentesen az Állatorvos-tudományi Doktori Iskola kurzusain, ha két igazolást mellékelnek a kérelemhez:

1.) A témavezető igazolása, hogy a hallgató számára szükséges a kurzus elvégzése. Ezt kérjük a DI vezetőjének, Dr. Bartha Tibornak címezzék.

2.) A hallgató doktori iskolájának  az adminisztrátora vagy vezetője igazolja, hogy a kurzust az elvégzés esetén kredittel elismerik. Előnyösen (de nem feltétlenül) ugyanannyival, mint amennyit a mi doktori iskolánk ad érte.

Ezen kérelmeket a [E-mail megjelenítése] e-mail címre küldjék el vagy személyesen a tanfolyam első napján 2021. augusztus 30-án 9-10 óráig kérjük leadni a regisztrációkor!

Jelentkezési határidő: elektronikusan 2021. augusztus 23-án 8 óráig.; személyesen a tanfolyam első napján 2021. augusztus 30-án 9-10 óráig van lehetőség jelentkezni. Személyes jelentkezés esetén is ki kell tölteni az elektronikus felületet!

További információ: [E-mail megjelenítése]