Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek Nagy siker az Állatorvostudományi Egyetem standja a Vadászati és Természeti Világkiállításon

Nagy siker az Állatorvostudományi Egyetem standja a Vadászati és Természeti Világkiállításon

2021 legnagyobb természeti kiállításáról nem hiányozhat az Állatorvostudományi Egyetem standja, ahol a múlt és a jövő együtt elevenedik meg. A látogatók az állatorvos-történeti gyűjtemény darabjain keresztül megismerkedhetnek az állatorvoslás történelmével, a múlt kiemelkedő alakjaival, illetve hasznos ismeretekkel gazdagodhatnak az állatvédelem témakörében. A jövő nemzedékét, a legkisebbeket óriás kirakóval, plüssállatokkal és fotósarokkal várjuk, ahol felölthetik az állatorvosi köpenyt. A játékainkban részt vevők apró állatos ajándékokat vihetnek haza emlékül.

A HUNGEXPO teljes területén interaktív kiállítások, lovas, solymász, íjász és kutyás bemutatók, óriásakvárium, illetve gasztronómiai sétány várja a természet, az élővilág, a vadászat és vadgazdaság iránt érdeklődőket.

A rendezvény 2021. szeptember 25. és október 14. között, minden nap 10-19 óra között várja vendégeit Budapesten, a HUNGEXPO területén.

Keresse az Állatorvostudományi Egyetem munkatársait a Vadászati és Természeti Világkiállításon az A pavilon 106 C standjánál.

 

Jegyvásárlás: https://egyatermeszettel.jegy.hu/one-with-nature

További információk: https://onewithnature2021.org/

 

Október 1-én a Nemzetközi Vadászati és Vadgazdálkodási Konferencia 3. napján a vadegészségügyi szekció levezető elnöke Dr. Sótonyi Péter volt. Az előadások során számos vadegészségügyi aktualitásról esett szó.

 

 

Szunyoghy András magyar grafikus és festőművészt köszöntöttük 75. születésnapja alkalmából az Állatorvostudományi Egyetem standján. A művész az érdeklődőknek dedikálta könyveit.

 

 

Fotók: Horváth Anikó – Fényfotó