Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek Könyvbemutató és dedikálás az Állatorvostudományi Egyetemen

Könyvbemutató és dedikálás az Állatorvostudományi Egyetemen

2021. december 8-án került sor Kassai Tibor professor emeritus „Látogatás a birodalomba” című könyvének bemutatójára, majd az azt követő dedikálásra az Állatorvostudományi Egyetem könyvtárának dísztermében. Az eseményen köszöntőt mondott Prof. Dr. Sótonyi Péter rektor, majd Kassai Tibor professzor diavetítés kíséretében olvasott fel szemelvényeket új könyvéből.

A könyv alapjául az Szovjetunióban töltött három hónapos tanulmányút szolgált, melyen fiatal kutatóállatorvosként 1958-ban vett részt. Az ott történt eseményekről és tapasztalatairól részletes naplót vezetett, melyből hat évtizeddel később megszületett a most bemutatott útinapló. A könyvben olvashatunk az ottani életviszonyokról, az emberekről, a szerzőnek az emberekkel való kapcsolatairól, a kulturális eseményekről és látnivalókról készült érdekes jegyzeteket, saját fotókkal illusztrálva.

Kassai professzor könyve a Személyes Történelem Kiadónál az Állatorvostudományi Egyetem támogatásával jelent meg „Látogatás a Birodalomba. Útinapló egy 1958-as szovjet tanulmányútról” címmel. A Kiadó a könyvet saját webáruházán, valamint a Bookline, a Libri és a Líra online könyváruházán keresztül forgalmazza, könyvesboltokban a könyv nem kapható.

Vásárlás: https://adlibrum.hu/katalogus/Latogatas-a-Birodalomba.html