Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás 2022

Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás 2022

Gyere el az Educatio Kiállításra, keresd az Állatorvostudományi Egyetem standját és találkozz állati résztvevőinkkel – mini lovunkkal, nyuszinkkal, hörcsögünkkel és kutyusainkkal!

 

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

A 2022-es évben a rendezvény visszatér a Hungexpo területére. A 2021-es évben a Szakkiállítás online került megrendezésre.

A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel.

A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.

Látogasd meg az Állatorvostudományi Egyetem standját, ahol kollégáinktól és állatorvostan-hallgatóinktól választ kaphatsz minden, a képzéseinket érintő kérdésedre. Szerezd be apró ajándékainkat és kérj egy pacsit Marcipántól!

Időpont: 2022. január 13-15.

Stand száma: HF02