Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek Kiváló TDK Szervező Díjban részesült Dr. Rácz Bence és Dr. Battay Márton

Kiváló TDK Szervező Díjban részesült Dr. Rácz Bence és Dr. Battay Márton

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács Elnöksége 2013-ban alapította meg a Kiváló TDK Szervező Díjat, a felsőoktatási intézményekben folyó tudományos diákköri tevékenységet szervező munkatársak elismerésére. A kitüntetést az OTDK Elnöksége titkos szavazással ítéli oda az OTDK évében és az azt követő évben maximum 20, kimagasló színvonalú munkát végző szervezőnek.

A január 12-én megrendezésre kerülő OTDT ülésen az Állatorvostudományi Egyetem két munkatársa, Dr. Rácz Bence és Dr. Battay Márton részére adták át a Kiváló TDK Szervező Díjat.

Az OTDT szimbólumát, a baglyot ábrázoló ezüst kitűzőt, valamint az elismerést igazoló oklevelet Prof. Dr. Szendrő Péter az Országos Tudományos Diákköri Tanács örökös elnöke és Dr. Szabó István az NKFIH elnökhelyettese adta át.2021. március 29-31. között került megrendezésre a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia, mely Agrártudományi szekciójának az Állatorvostudományi Egyetem adott otthont. A szekció 27 tagozatában 241 előadás hangzott el, míg a szakmai bizottság 80 helyezésről és 40 különdíjról döntött.

 

Az esemény szervezési feladatainak irányításáért Dr. Rácz Bence egyetemi docens, az Agrártudományi szekció ügyvezető elnöke és Dr. Battay Márton főtitkár, a szekció ügyvezető titkára felelt.

 

Fotók: Szidor N. Gábor