Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események Önkéntes véradás az egyetemen – 2023 május

Önkéntes véradás az egyetemen – 2023 május

A 2023. első félévi önkéntes és térítésmentes véradásra a VII. kerületi Vöröskereszt ütemezése alapján 2023. május 10.-én (szerdán) 09.30-15.00 óra között kerül sor Egyetemünk “P” épületében, a Hallgatói Centrumban.

FONTOS: Kérjük leendő véradóinkat, hogy legyenek szívesek a következőeket magukkal hozni:

személyi igazolványukat (régi) és TAJ-kártyájukat VAGY személyi igazolványukat (új), lakcímkártyájukat és TAJ-kártyájukatEU-s TAJ is megfelelő. Aki már adott vért, annak elfogadják a TAJ-kártya másolatát is.         

További információk és tájékoztatás: https://www.ovsz.hu/ovsz/veradoknak-szolo-tajekoztatas illetve https://www.ovsz.hu/hogyan-zajlik-egy-veradas                                              

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a véradás területére kutyát behozni tilos, a helyszín a Gyógyszertani Tanszék felől közelíthető meg.

A felsőoktatási intézményekben szervezett véradásokon meglepetés ajándékokkal várjuk a véradókat a Coca-cola és a Nestlé jóvoltából, továbbá aki a kampány keretében ad vért, az részt vesz a kampány végi nyereményjátékon, melyen különböző fesztiváljegyeket sorsolunk ki.

Fődíj:
2 db heti bérlet a Sziget Fesztiválra

További nyeremények:
6 db páros napijegy a Sziget Fesztiválra
30 db napijegy az EFOTT-ra
1 db heti bérlet és 8 db napijegy a SZIN-re
5 db napijegy a Strand Fesztiválra
2 db páros napijegy a Campus Fesztiválra

A játékban való részvételhez csak annyit kell tenned, hogy az adatfelvétel során jelzed, hogy a felsőoktatási véradókampány keretein belül jelentkezel véradásra és megnevezed az általad képviselt felsőoktatási intézményt.    

Véradásra a felsőoktatási intézményekben szervezett véradások mellett a vérellátó intézetekben és számos külső helyszínen is van lehetőség, melyekről ITT találtok bővebb információt.

A véradás kevesebb, mint egy órát vesz igénybe, és három betegtársunk életmentéséhez is hozzájárul. Amennyiben egészséges vagy és tettre kész, valamint testsúlyod eléri az 50 kg-ot, feltétlenül számítunk Rád!

A véradás menetéről bővebben ezen a LINKEN tájékozódhattok.

Támogatók: SzigetEFOTTSTRANDSZINCampus FesztiválNestléCoca-cola 

A nyereményjáték szabályzata ITT található.