Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek Marci cica emlékére

Marci cica emlékére

Kedves ÁTE közösség,

Mély szomorúsággal osztottuk meg a hírt néhány héttel ezelőtt Marci cicáról. Marci hosszú éveken át fontos tagja volt kampuszunknak, örömet hozva hallgatók, dolgozók és látogatók életébe. Sajnos a betegséggel vívott harc közepette nehéz döntést kellett hoznunk és békésen elengedtük őt.

Marci több volt, mint egy szeretett macska. Az állatok és emberek közötti összekapcsolódás szimbólumává vált, számtalan diák talált nyugalmat dorombolásában a stresszes időszakokban.

Marci emlékét megőrizve úgy döntöttünk, hogy egy életnagyságú szobormást állítunk fel a kampusz központi helyén, ahol mindig üldögélt. Hisszük, hogy ez egy méltó tiszteletadás, mely emlékeztet majd az ember és az állatok közötti kötelékre, valamint Marcira és az évek során nyújtott hihetetlen támogatására.

Egy ilyen szobor megvalósítása azonban jelentős anyagi forrásokat igényel (becsült költsége 1 millió Ft), ezért kérjük szíves támogatásodat a projekt megvalósításában. Nagylelkű adományoddal közvetlenül a szobor elkészítéséhez járulsz hozzá, biztosítva ezzel, hogy Marci emléke tovább éljen az utókor számára.

 

 

 

Frissítés:

2023.06.22: 335.641 Ft gyűlt össze

2023.07.05: 869.910 Ft

2023.07.17: elértük a kitűzött célunkat, összegyűlt a szobor elkészítésének becsült, 1 millió Ft-os költsége! Ezzel a gyűjtést lezártuk!

Köszönjük szépen!

 

Oszd meg és terjeszd a hírt, gondoskodjunk együtt arról, hogy Marci öröksége fennmaradjon a kampuszon!

Látványterv a szoborról: