Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek Digitális innováció Budapesten először az Állatorvostudományi Egyetemen

Digitális innováció Budapesten először az Állatorvostudományi Egyetemen

Szerdán egy páratlan alkalmat ünnepeltünk, amelyen az oktatás és technológia összefonódott a kényelem és biztonság jegyében.

Ahogy Prof. Dr. Sótonyi Péter az átadó alkalmával elmondta, az Állatorvostudományi Egyetemen az oktatás minősége mellett nagy hangsúlyt fektetünk a „hallgatói élményre”. Törekvésünk tetten érhető a rendszeresen megszervezett egyetemi eseményeinken, de erről árulkodnak a gondosan kialakított közösségi tereink, a közösséget szolgáló újításaink is. Az MBH Bankkal kialakított együttműködésnek is az a célja, hogy jobb, hatékonyabb, innovatív szolgáltatásokat nyújthassunk a közösségünknek.

A szeptember mindig rendkívüli hónap az egyetemeken, hiszen ekkor indul az új tanév. Fiatalok tömegei lépnek be a felsőoktatás világába és ezzel együtt nagy lépést tesznek az önálló, felnőtt élet felé. Tanulóink már az idejük mellett anyagi forrásaikkal is önállóan rendelkezhetnek ezért nagyon fontos, hogy mielőbb kialakuljon bennük a pénzügyi tudatosság. Ez a digitális tér lehetőséget teremt arra, hogy diákjaink és persze munkavállalóink is könnyedén, kényelmesen akadálymentesen és nem utolsó sorban a legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelően intézhessék pénzügyeiket. Ez az új, innovatív MBH Digitális Zóna adja tehát az idei év egyik különlegességét. Példát mutat arra, hogyan lehet a modern technológia segítségével a mindennapi életünket könnyebbé tenni.

Köszönjük az MBH Banknak, hogy partnereink. Reméljük, hogy a közeljövőben más együttműködést is ki tudunk alakítani diákjaink pénzügyi tudatosságának fejlesztésére.

 

Tudósítások az eseményről:

 

Tekintse meg képgalériánkat: