Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás 2024

Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás 2024

Közeledik a felsőoktatási jelentkezés határideje, neked pedig még megannyi kérdésed van? Gyere el az Educatio Kiállításra, keresd az Állatorvostudományi Egyetem standját!

 

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel.

A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.

Időpont: 2024. január 11-13.  10:00 – 17:00

Helyszín: HungEXPO-  HF29

Látogasd meg az Állatorvostudományi Egyetem standját, ahol kollégáinktól és hallgatóinktól választ kaphatsz minden, a képzéseinket érintő kérdésedre

 

Ha pedig addig is tájékozódnál, nézd meg kisvideóinkat!