Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
ÁTE Alumni A Madarak és Fák Napja Kreatív Pályázat 2020 Díjak A Fővárosi Állat- és Növénykert Díja

A Fővárosi Állat- és Növénykert Díja

 

 

A pályázat fő támogatója a Fővárosi Állat- és Növénykert

 

6-13 éves korosztály

A pályázat nyertese arany fokozatú örökbefogadója lehet egy általa kiválasztott állatkerti madárnak, amelyről díszes oklevelet kap és nevét – egy támogatói táblán feltüntetve – egy éven keresztül kihelyezzük a választott madár kifutójához. Emellett megkapja a madár életrajzi lapját, fényképét és egy nevelőszülői kártyát, amely az évente két alkalommal, az Állatkerti Nevelőszülők Napján ingyenes  belépést biztosít a Fővárosi állat- és Növénykertbe. Részletekért kattints.

Kiegészítésképpen kap még 4 db állatlátogatói szelvényt, amellyel az év végéig bármelyik időpontban meglátogathatják az állatot az Állatkertben.

 

Nagyobb felbontásért, kattints a képre!

 

14-18 éves korosztály

A pályázat nyertese arany fokozatú örökbefogadója lehet egy általa kiválasztott állatkerti madárnak, amelyről díszes oklevelet kap és nevét – egy támogatói táblán feltüntetve – egy éven keresztül kihelyezzük a választott madár kifutójához. Emellett megkapja a madár életrajzi lapját, fényképét és egy nevelőszülői kártyát, amely az évente két alkalommal, az Állatkerti Nevelőszülők Napján ingyenes  belépést biztosít a Fővárosi állat- és Növénykertbe. Részletekért kattints.

Kiegészítésképpen a nyertest és családját/vagy barátait (összesen négy főt) meghívunk egy állatkerti esti sétára (előre egyeztetett időpontban), amelyen az állatkert zárás utáni életébe pillanthatnak bele, szakvezető segítségével.

 

Mivel mostanában nem tudtok ellátogatni az Állatkertbe, az ottani csapat egy webkamera segítségével mutatja be nektek az állatok világát! Nézzétek meg, hogy mit csinálnak kedvenceitek ebben a pillanatban. Kattintsatok ide!

 

Ha szeretnétek támogatni a Fővárosi Növény- és Állatkert munkáját, itt tudjátok megnézni, hogy hogyan tudtok segíteni.