Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Az egyetem Munkatársak Sáfrányné Balázs Nikolett

Sáfrányné Balázs Nikolett

Név

Sáfrányné Balázs Nikolett

Szervezeti egység
Egzotikusállat- és Vadegészségügyi Tanszék
Beosztás: Asszisztens
Telefon
(1) 478 4100
Mellék
8927
Helyszín
M épület

Bemutatkozás

1981-ben születtem Budapesten. Már gyermekkoromban érdeklődéssel figyeltem bármit, aminek köze volt az élő testek működéséhez és örömmel tanulmányozgattam különböző szakkönyveket, lexikonokat, és eszközöket.

Bár pályaválasztásom során távol kerültem a számomra oly kedves egészségügytől, azonban önkéntesként hol állatorvosi rendelőben, hol humán területen (pl. hospice házban, majd végül betegápolói területen a SOTE Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikáján) is vállaltam munkát. Később aztán jelentkeztem asszisztensnek az Állatorvostudományi Egyetem Egzotikusállat és Vadegészségügyi Tanszékre, ahol jelenleg is alkalmazásban állok.

Időközben a Covid 19 járvány kitörése miatt ismét szükség volt az önkéntes munkámra, azért azóta több covid-osztályon is dolgoztam – nővérként a súlyos állapotú, intenzív ellátást igénylő betegek ápolásában működtem közre – ahol igyekeztem megkönnyíteni az ott dolgozók munkáját, illetve a betegek mindennapjait. Végül ebben a nehéz időszakban felkértek, hogy az Állatorvosi Egyetemen végzett munkám mellett részmunkaidőben ápolónőként vegyek részt a klinika intenzív osztályán történő munkavégzésben is.