Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

Szakdolgozat

Témavezető Elérhetőség Téma címe Szabad / foglalt
 Dr. Farkas Zsuzsa  [E-mail megjelenítése] Az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagokkal/ fenntartható csomagolással kapcsolatos kockázatok  szabad
 Dr. Farkas Zsuzsa  [E-mail megjelenítése] Édesítőszerekkel kapcsolatos kockázatok szabad
 Dr. Farkas Zsuzsa  [E-mail megjelenítése] A körforgásos gazdasághoz kapcsolódó új élelmiszerlánc-kockázatok foglalt
 Dr. Farkas Zsuzsa  [E-mail megjelenítése] CBD mint étrendkiegészítő egészségügyi kockázatai  foglalt

 

Korábbi szakdolgozatok

Témavezető Elérhetőség Beadás éve Hallgató neve
Téma címe

Dr. Jóźwiak Ákos

Dr. Engelhardt Tekla

[E-mail megjelenítése]

[E-mail megjelenítése]

 2022 Silje Karina Grindheim Rovaralapú fehérjék mint takarmány- és élelmiszerforrások: Az új technológiák és a lehetséges kockázatok szakirodalmi áttekintése (angol nyelvű)

Dr. Jóźwiak Ákos

Dr. Engelhardt Tekla

[E-mail megjelenítése]

[E-mail megjelenítése]

 2022 Petrovszki Szonja Johanna A laboratóriumban előállított húskészítmények mint alternatív fehérjeforrások
Dr. Jóźwiak Ákos [E-mail megjelenítése]  2022 Zorka Mwendwa Rakonczay Automatizált hírszűrés az új fertőző betegségek kockázatának azonosítására a Viktória-tó medencéjében (angol nyelvű)

Dr. Jóźwiak Ákos

Dr. Zentai Andrea

[E-mail megjelenítése]

[E-mail megjelenítése]

 2022 Caoimhe Kate Guinan Az illóolajok és nanorészecskék felhasználása az élelmiszeriparban: áttekintés (angol nyelvű)