Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

Szakdolgozat

Témavezető Elérhetőség Téma címe Szabad / foglalt
Dr. Lehel József [E-mail megjelenítése] Zebradánión kialakított gyulladásos modellek alkalmazási lehetőségei toxikológiai vizsgálatokban FOGLALT

Dr. Lányi Katalin

Dr. Buzás Anna

[E-mail megjelenítése]

[E-mail megjelenítése]

A poszt-harveszt peszticidek jelenlétének hatása a készétel, vagy -ital kémiai biztonságára FOGLALT
Dr. Lányi Katalin [E-mail megjelenítése] Antibiotikum reziduumok sorsa és hatása kecskesajt készítés során FOGLALT

Dr. Lányi Katalin

Dr. Pleva Dániel

[E-mail megjelenítése]

[E-mail megjelenítése]

Rákkeltő heterociklusos aminok keletkezése kacsahúsban grillezés során FOGLALT
Dr. Darnay Lívia [E-mail megjelenítése] A mikrobiális transzglutamináz enzim szerepe különböző tevetejből készülő félkemény sajtok minőségére FOGLALT
Dr. Lehel József  [E-mail megjelenítése]  Potenciálisan toxikus fémek élelmiszer-biztonsági értékelése lazacfajokban FOGLALT 
Dr. Lehel József  [E-mail megjelenítése]  Potenciálisan toxikus vegyületek tengergyümölcseiben – élelmiszer-biztonsági veszélyek a fogyasztóra FOGLALT