Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

Diákhitel információk

2021.10.18

DIÁKHITEL – Biztos pénzügyi háttér tanulmányaidhoz

Hétköznapi megélhetésedhez szeretnél pénzügyi segítséget? Akkor a szabad felhasználású Diákhitel1-re van szükséged. Ha az önköltségedet finanszíroznád, akkor a Diákhitel2 nyújt számodra tökéletes megoldást. A Diákhitel Plusz akkor jó döntés, ha olyan egyszeri segítségre van szükséged, amit bármire felhasználhatsz.

Tanulmányaidhoz válaszd a legkedvezőbb pénzügyi segítséget és váltsd valóra terveidet a diákhitellel.

 

Amit a Diákhitel Plusz-ról tudnod kell

  • akár 500 000 Ft összeget is felvehetsz
  • szeptember 30-ig igényelheted
  • Kamatmentes
  • fix futamidejű, választásod szerint legfeljebb 5 éves
  • a törlesztési kötelezettség csak a hitel folyósítását követő egy év türelmi idő letelte utáni hónaptól kezdődik

További részletekért kattints IDE!

IGÉNYELD A DIÁKHITELT PLUSZT A HTTPS://DIAKHITELPLUSZ.DIAKHITELDIREKT.HU OLDALON.

DIÁKHITEL TÖRLESZTÉSE

 

Hivatkozás: https://diakhitelplusz.diakhiteldirekt.hu/

——————————————————————————————-

2021.07.26

Kedves Hallgató!

Gratulálunk a sikeres felvételidhez! A következő években a legfontosabb az lesz, hogy verseny- és piacképes tudást szerezz jövőbeli szakmádban. A különböző kedvezményes, illetve kamatmentes diákhitel megoldások pénzügyi biztonságot nyújtanak számodra és lehetővé teszik, hogy minden erőddel a tanulásra koncentrálhass.

Érdekelnek a részletek? Akkor kattints: https://diakhitel.hu/golyavagyok/

Válaszd a legkedvezőbb pénzügyi segítséget és váltsd valóra terveidet a diákhitellel!

Diákhitel szórólap

Üdvözlettel:

Diákhitel Központ

———————————————-

2020.11.16

Kedves Hallgató!

Tájékoztatunk arról, hogy a Diákhitel Központ 2021. június 30-ig meghosszabbítja az általános hiteltörlesztési moratóriumot.

A Diákhitel Központ a koronavírus okozta járványügyi helyzetre való tekintettel úgy határozott, hogy a 2020. március 19-én bevezetett általános hiteltörlesztési moratóriumot 2021. június 30-ig meghosszabbítja. A törlesztési moratórium kiterjed a már törlesztési szakban lévő és a 2021. I. féléve során törlesztési szakba kerülő ügyfelekre is valamennyi diákhitel termék esetén.

A Diákhitel Központ döntése alapján a diákhitelek törlesztési kötelezettségének felfüggesztése 2021. január 1-jén automatikusan meghosszabbodik, ahhoz külön nyilatkozatot az ügyfeleknek nem kell tenniük. A meghosszabbított moratórium lejártáig a Diákhitel Központ a fennálló tartozásokra nem számol fel késedelmi kamatot, illetve nem mond fel nem teljesítő hitelszerződéseket.

A fennálló tőke- és kamattartozások önkéntesen a moratórium ideje alatt is törleszthetők, a beérkező törlesztéseket a Diákhitel Központ erre vonatkozó külön kérelem nélkül ingyenes előtörlesztésként elszámolja. Az önkéntes törlesztések a moratórium ideje alatt bármikor egyoldalúan felfüggeszthetők.

További információért látogass el oldalunkra: https://bit.ly/2Itt1nF