Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

Cirmos Állatpatika

2023.09.13

Kedves Kollégák!

Bővülő csapatomba állatpatikai állásra két állatorvost keresek teljes munkaidőben (de beszélhetünk 4 és 6 óráról is), budapesti belvárosi plázában újonnan nyíló állatpatikába! Várható nyitás: November.

Minden nap nyitva leszünk (kivéve piros betűs), így hétvégi napok is bele fognak esni, természetesen előre megbeszélt beosztás alapján.

Bolti eladással, és webshop értékesítéssel is foglalkozunk, főleg kutya és macska vonalon. Számlázó programunk használata nem bonyolult, a webshop pedig shoprenter alapokon nyugszik, így annak is gyorsan megtanulható a kezelése.

Fő célom, hogy ne csak eladjunk, hanem minőségi tanácsot is tudjunk adni a hozzánk betérő gazdiknak, ezért dolgozunk csak állatorvosok a patikákban. Fontos tulajdonság a jó kommunikációs készség, a megértő hozzáállás, és türelmesség. Angol nyelv ismerete szükséges, ugyanis sok külföldi is meg fog várhatóan fordulni az üzletben. Szükség lenne ezen felül a pontosságra, precizitásra, megbízhatóságra, illetve alap számítástechnikai ismeretekre.

Természetesen a patikai munkának sok előnye van: Rugalmas munkabeosztás, nincs túlóra, munkaidőn kívül nem zargatnak a tulajdonosok, könnyen tervezhető lesz az idő. Kezdő bér: bruttó 557.000.- Ft (8 óra esetén; 4 vagy 6 óra esetén arányos). Bónuszlehetőség is van!

Előny a kisállat-klinikai-, vagy patikai tapasztalat!

További információ és jelentkezés (önéletrajznak örülök): irodakukaccirmosallatpatikaponthu, vagy telefonon hívj nyugodtan ezen a számon +3620/502-1350.

dr. Fassang Edit

2023.03.13

Kedves Kollégák!
Bővülő csapatomba állatpatikai állásra állatorvost keresek teljes munkaidőben, budakalászi patikánkba!
Minden nap nyitva vagyunk (kivéve piros betűs), így hétvégi napok is bele fognak esni, természetesen előre megbeszélt beosztás alapján.
Bolti eladással, és webshop értékesítéssel is foglalkozunk, főleg kutya és macska vonalon. Számlázó programunk használata nem bonyolult, a webshop pedig shoprenter alapokon nyugszik, így annak is gyorsan megtanulható a kezelése. Csomagfeladás a másik üzletből történik, Budakalászon csak a személyes átvételeseket kell kezelni.
Fő célom, hogy ne csak eladjunk, hanem minőségi tanácsot is tudjunk adni a hozzánk betérő gazdiknak, ezért dolgozunk csak állatorvosok a patikákban. Fontos tulajdonság a jó kommunikációs készség, a megértő hozzáállás, és türelmesség. Szükség lenne ezen felül a pontosságra, precizitásra, megbízhatóságra, illetve alap számítástechnikai ismeretekre.
Természetesen a patikai munkának sok előnye van: Rugalmas munkabeosztás, nincs túlóra, munkaidőn kívül nem zargatnak a tulajdonosok, könnyen tervezhető lesz az idő. Teljesen bejelentett fizetés! Kezdő bér bruttó 557.000.- Ft. Ezen felül bónuszlehetőség is van!
A patika – Cirmos Állatpatika – Budakalász, Omszk Park 1-es szám alatt található, ami maga az Auchan üzletsoron van.
Előny a kisállat-klinikai-, vagy patikai tapasztalat, de nem alapfeltétel.
Ha jelentkeznél, akkor ide tudsz önéletrajzot küldeni: [E-mail megjelenítése], vagy telefonon hívj nyugodtan ezen a számon +3620/502-1350.
dr. Fassang Edit