Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

DogmoVet

2024.06.04

Állatorvos munkatársakat keresünk a DogmoVet állatorvosi rendelőbe a 13. kerületben (DogmoVet-DogmoPharm Kft.) ambuláns betegellátásra, műtétek lebonyolítására, preferencia szerint egzotikus ellátásra is. Tapasztalat függvényében 700000 – 1200000 Ft közötti nettó munkabért, valamint ezen felül teljesítmény alapú bónuszt kínálunk.

A több vizsgálóhelyiséggel rendelkező létesítmény párhuzamosan három állatorvosnak nyújt teret ambuláns, illetve sebészeti beavatkozások elvégzéséhez. A váróban elhelyezkedő állatpatika és recepció könnyítik meg az állatorvosok munkáját az ügyféllel való kommunikáció, tájékoztatás és adminisztráció döntő részének átvételével.

A rendelő színvonalas műszerparkkal, köztük modern röntgengéppel, ultrahanggal és laborgépekkel, illetve műtéti gépparkkal van felszerelve.

Krédónk egy szakmailag, emberileg remek légkör megteremtése, ahol a kollégákkal és tulajdonosokkal való együttműködés a színvonalas orvosi tevékenységet segíti elő, a szellemi és kiemelkedő anyagi megbecsülés pedig hosszútávú elégedettséget eredményez.

Érdeklődés esetén állunk rendelkezésre a hét minden napján az alábbi elérhetőségeken:

dr Nagy Tamás
Gárdos Péter, +36 20 477 56 00

[E-mail megjelenítése]

————————————————————————————————————————————————————

2023.05.26

Kedves Kollégák!

Egy további állatorvost még keresünk frissen nyíló rendelőnkbe a 13. kerületben.

A több vizsgálóhelyiséggel rendelkező létesítmény párhuzamosan három állatorvosnak nyújt teret ambuláns, illetve sebészeti beavatkozások elvégzéséhez. A váróban elhelyezkedő állatpatika és recepció könnyítik meg az állatorvosok munkáját az ügyféllel való kommunikáció, tájékoztatás és adminisztráció döntő részének átvételével. A nyitvatartási idő kényelmes munkavégzést tesz lehetővé. A rendelő kialakítása folyamatban van, a nyitás július elejére tehető.

A rendelő színvonalas műszerparkkal lesz felszerelve, köztük modern röntgengéppel, ultrahanggal és laborgépekkel, a sebészeti beavatkozások szakszerű elvégzéséhez pedig altatógép áll majd rendelkezésre.

Célunk egy remek légkör kialakítása, ahol a kollégákkal és tulajdonosokkal való együttműködés a színvonalas orvosi tevékenységet segíti elő, a szellemi és anyagi megbecsülés pedig hosszútávú elégedettséget eredményez.

Ha felkeltettük az érdeklődésed ne habozz és jelentkezz! Állok rendelkezésre a hét minden napján az alábbi elérhetőségeken:

+3630 554 1543

[E-mail megjelenítése]

Képek és kedvcsináló: https://www.facebook.com/DogmoVet

2023.02.21

Állatorvos és asszisztens