Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

Pályázatok

Tisztelt Hallgatók!

Megjelent a 2019/2020. tanévre szóló nemzeti felsőoktatási ösztöndíj (korábbi nevén: köztársasági ösztöndíj) pályázattal kapcsolatos felhívás. (a költségtérítéses/önköltséges hallgatók is pályázhatnak)

Leadási határidő: 2019. július 12. (péntek) 13.00 óráig 2 példányban!

Helye: Tanulmányi Osztály (Csapó Tímea)

A pályázathoz mellékelten megküldöm a pályázati lapot és a tájékoztatót. Kérem, hogy a kitöltött adatlapon felül, a korábbi évekhez hasonlóan mindenki írjon egy pályázatot is, mellékletekkel ellátva, mert ezt fogom a minisztériumba továbbítani.

A leadásnál a leckekönyvre is szükségem van, természetesen úgy, hogy már minden jegy be van írva.

Ha bárkinek kérdése van a felhívással kapcsolatban, kérem írjon.

 

Üdvözlettel: Csapó Tímea

 

 

Megjelent a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram 2018/19-es tanév 2. félévének pályázati kiírása a www.kormany.hu oldalon, amely az alábbi linkről érhető el: http://www.kormany.hu” data-replaced=”true/download/6/23/91000/Magyar%20Sportcsillagok.zip#!DocumentBrowse

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj a Kormány által alapított ösztöndíj, melynek célja a magyarországi felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló azon hallgatók támogatása, akik tanulmányaik ideje alatt eséllyel rendelkeznek arra, hogy olimpiai/paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai/ paralimpiai érmet szerezzenek.

Az ösztöndíjprogram jelentkezési határideje: 2019. március 22.