Default view
OTDK 2021 Tagozatok Agrár- és élelmiszermarketing tagozat

Agrár- és élelmiszermarketing tagozat

 

Zsűri elnöke: Dr. Szakály Zoltán

Tagok:  Dr. Szigeti Orsolya

        Dr. Mezőszengyörgyi Dávid

        Dr. Fehér Orsolya

ifj. Dr. Biacs Péter

Dr. Németh T. Anett

Hallgató: Borda Áron József

Titkár: Dr. Albert Ervin

 

Szerző Dolgozat címe Témavezető Küldő intézmény
André Edina Kézműves sörfogyasztás helyzete Magyarországon, a Legenda Sörfőzde példáján keresztül Balogh Jeremiás Budapesti Corvinus Egyetem
Antal Sándor A rövid élelmiszerlánccal kapcsolatos fogyasztói elvárások és termelői lehetőségek vizsgálata Dr. Vincze Judit Eszterházy Károly Egyetem
Bazsik István Borturisztikai és borfogyasztói felmérés Monoron Dr. Koncz Gábor Szent István Egyetem
Bűdi Dániel A közösségi média használatának hatása a hazai pálinkafőzdék jövedelmezőségére Török Áron Budapesti Corvinus Egyetem
Gőbel Rebeka Élelmiszerpazarlási szokások vizsgálata kaposvári háztartásokban Dr. Borbély Csaba Kaposvári Egyetem
Karádi Nóra A mézfogyasztási-és vásárlási szokások vizsgálata Bakosné Dr. Kiss Virág Ágnes Debreceni Egyetem
Kerényi Nóra A termelői piacok vizsgálata – fogyasztói megközelítés Török Áron Budapesti Corvinus Egyetem
Kertész Lili Rebeka A biotermékek fogyasztási jellemzői, a biocímkék ismeretének és az árérzékenység jegyében Török Áron Budapesti Corvinus Egyetem
Maró Zalán Márk Az EU bio címke helyzete magyar fogyasztók körében – Ismertség és rendszeres vásárlás tényezői Török Áron Budapesti Corvinus Egyetem
Mersei-Filler Rita Menedzsment és marketing a rövid élelmiszerellátó lánc vállalkozások fejlesztése területén – Egy hazai farm-to-table étterem projekt példája Prof. Dr. Vörös Mihály Edutus Egyetem
Oláh Bettina Kávéfogyasztási szokások vizsgálata Mihály-Karnai Laura Debreceni Egyetem
Ragó Nikolett Magyar beszállítók és a McDonald’s – mennyire magyar a Big Mac? Török Áron Budapesti Corvinus Egyetem
Újvári Gréta Hazai hús- és fehérjefogyasztás Dr. Bencsik Dóra Szegedi Tudományegyetem