Default view
OTDK 2021 Tagozatok Élelmiszerbiztonsági tagozat

Élelmiszerbiztonsági tagozat

 

Zsűri elnöke: Dr. Kiskó Gabriella

Tagok:  Dr. Jozwiák Ákos

Dr. Krisch Judit

Dr. Kasza Gyula

Dr. Sörös Zita

Hallgató: Csorba Artúr Botond

Titkár: Pleva Dániel

 

Szerző Dolgozat címe Témavezető Küldő intézmény
Antal Márta Fűszernövények mikrobiolőgiai minőségének és az izolált allochton baktériumok antibiotikumokkal és növényi illóolajokkal szembeni ellenállóképességének vizsgálata

dr. György Éva,

dr. Laslo Éva

Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia
Erdő Kinga, Putnoki Noémi Nyers húsokon előforduló patogén és romlást okozó baktériumok kimutatása, és az izolált baktériumok antibiotikum rezisztenciájának vizsgálata dr. György Éva Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia
Majercsik Nándor Multikomponens módszerfejlesztés 250 peszticid hatóanyag vizsgálatára növényi mintákban Marczinka Andrásné Dr. Sörös Csilla Szent István Egyetem
Nagy Viktória A Staphylococcus aureus előfordulása két hazai tejtermelő tehenészet elegytejében, illetve az izolált törzsek főbb tulajdonságai

Dr. Peles Ferenc Árpád,

Szabóné Petróczki Flóra Mária

Debreceni Egyetem
Suhajda Ákos Cupriavidus baktérium típustörzsek mikotoxinbontó képességének vizsgálata

Dr. Cserháti Mátyás,

Garai Edina,

Mohammed Al-Nussairawi

Szent István Egyetem
Szabó Zsuzsanna, Nagy Blanka Bioélelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata és az izolált allochton baktériumok antibiotikum rezisztenciájának vizsgálata

dr. György Éva,

dr. Laslo Éva

Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem
Uzonyi Marianna A szelénnel és cinkkel történő dúsítás hatása mungóbab csírák minőségére

Jókainé Dr. Szatura Zsuzsanna,

Mohácsiné Dr. Farkas Csilla

Szent István Egyetem
Zrínyi Eszter Listeria fajok szimulációs felületi-higiéniai detektálása Real-Time PCR módszerrel

Prof. Dr. Varga László,

Simon-Korcz Evelin

Széchenyi István Egyetem