Zsűri elnöke: Dr. Balla Csaba
Tagok: Dr. Zsarnóczay Gabriella
Dr. Stündl László
Hanczné Dr. Lakatos Erika
Dr. Zalán Zsolt
Hallgató: Horváth Petra
Titkár: Dr. Szilasi Anna
Szerző | Dolgozat címe | Témavezető | Küldő intézmény |
Csatári Enikő | Növényi tejhelyettesítők alkalmazhatósága a pszeudotejcsokoládé fejlesztéséhez | Dr. Gyimes Ernő, Csercsics Dóra | Szegedi Tudományegyetem |
Cseresnyés Dávid | Különböző szilvafajták gyümölcsminőségi sajátosságai és a belőlük készült párlatok érzékszervi összehasonlító vizsgálata | dr. Bandi Attila | Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia |
Gyökeres Fanni | Különböző almafajtákból ciderek előállítása és minősítése | Kiss Zsuzsanna | Szent István Egyetem |
Koós Csilla | A cukorréparostok fizikai-kémiai és mikrobiológiai tulajdonságai | dr. Sörös Zita | Vajdasági Magyar Tudományos Diákköri Konferencia |
Lei Csongor Mátyás | Brettanomyces élesztők mono- és kevert kultúrás erjesztésének vizsgálata | Dr. Kun-Farkas Gabriella | Szent István Egyetem |
Molnár Melinda Vivien | Antioxidáns hatású fűszernövények alkalmazása édesipari termékekben | Dr. Somogyi László | Szent István Egyetem |
Szabad Alex | Magas fehérje tartalmú müzliszeletek kifejlesztése | Dr. Szabó P. Balázs | Szegedi Tudományegyetem |
Varga Mihály | Különböző cseresznye-, és meggyfajtákból készült gyümölcsborok analitikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlítása | Nyitrainé Dr. Sárdy Diána Ágnes, Dr. Simon Gergely | Szent István Egyetem |
Vitális Flóra | Paradicsomsűrítmények hamisításának kimutatása közeli infravörös spektroszkópiával és elektronikus nyelvvel | Dr. Gillay Zoltán, Dr. Kovács Zoltán | Szent István Egyetem |