Default view
OTDK 2021 Tagozatok Élelmiszertechnológiai A tagozat

Élelmiszertechnológiai A tagozat

 

Zsűri elnöke: Dr. Balla Csaba

Tagok: Dr. Zsarnóczay Gabriella

Dr. Stündl László

Hanczné Dr. Lakatos Erika

Dr. Zalán Zsolt

Hallgató: Horváth Petra

Titkár: Dr. Szilasi Anna

 

Szerző Dolgozat címe Témavezető Küldő intézmény
Csatári Enikő Növényi tejhelyettesítők alkalmazhatósága a pszeudotejcsokoládé fejlesztéséhez

Dr. Gyimes Ernő,

Csercsics Dóra

Szegedi Tudományegyetem
Cseresnyés Dávid Különböző szilvafajták gyümölcsminőségi sajátosságai és a belőlük készült párlatok érzékszervi összehasonlító vizsgálata dr. Bandi Attila Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia
Gyökeres Fanni Különböző almafajtákból ciderek előállítása és minősítése Kiss Zsuzsanna Szent István Egyetem
Koós Csilla A cukorréparostok fizikai-kémiai és mikrobiológiai tulajdonságai dr. Sörös Zita Vajdasági Magyar Tudományos Diákköri Konferencia
Lei Csongor Mátyás Brettanomyces élesztők mono- és kevert kultúrás erjesztésének vizsgálata Dr. Kun-Farkas Gabriella Szent István Egyetem
Molnár Melinda Vivien Antioxidáns hatású fűszernövények alkalmazása édesipari termékekben Dr. Somogyi László Szent István Egyetem
Szabad Alex Magas fehérje tartalmú müzliszeletek kifejlesztése Dr. Szabó P. Balázs Szegedi Tudományegyetem
Varga Mihály Különböző cseresznye-, és meggyfajtákból készült gyümölcsborok analitikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlítása

Nyitrainé Dr. Sárdy Diána Ágnes,

Dr. Simon Gergely

Szent István Egyetem
Vitális Flóra Paradicsomsűrítmények hamisításának kimutatása közeli infravörös spektroszkópiával és elektronikus nyelvvel

Dr. Gillay Zoltán,

Dr. Kovács Zoltán

Szent István Egyetem