Zsűri elnöke: Prof. Dr. Friedrich László
Tagok: Prof. Dr. Véha Antal
Dr. Szerdahelyi Emőke
Dr. Kovács Attila József
Hallgató: Barkó Annamária
Titkár: Falus Fruzsina
Szerző | Dolgozat címe | Témavezető | Küldő intézmény |
Berecki Borbála | Élelmi rostokkal dúsított kefir receptúrájának kidolgozása és az erjedési folyamat paramétereinek vizsgálata | dr. György Éva, dr. Molnos Éva | Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia |
Dobozi Réka | Dielektromos mérési módszer alkalmazhatóságának vizsgálata egyes tejipari technológiai folyamatok nyomonkövetésére | Dr. Beszédes Sándor, Dr. Csanádi József | Szegedi Tudományegyetem |
Koósz Zsuzsanna | Ultrahang és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinált hatásának vizsgálata pácolt hús minőségi jellemzőire | Visy Anna | Szent István Egyetem |
Mihály Klaudia | Mikrobuborékoltatással intenzifikált ultrahangos pácolás hatása bőrös karaj minőségi jellemzőire | Visy Anna | Szent István Egyetem |
Molnár Evelin | Kitinporral és magas fehérje tartalmú rovarpéppel dúsított virsli termékfejlesztése | Pintér Richárd | Szent István Egyetem |
Pesti Richárd | Tejalapú gélbe zárt gyümölcs szelet termékfejlesztése | Pásztorné dr. Huszár Klára | Szent István Egyetem |
Szücs Fanni | Tojás és tej allergének kiváltása vérplazma felhasznlásával édesipari termékekben, avagy „mindenmentes” piskóta termékfejlesztése | Dr. Csehi Barbara, Csurka Tamás | Szent István Egyetem |