Default view
OTDK 2021 Tagozatok Élelmiszertechnológiai B tagozat

Élelmiszertechnológiai B tagozat

 

Zsűri elnöke: Prof. Dr. Friedrich László

Tagok:  Prof. Dr. Véha Antal

Dr. Szerdahelyi Emőke

Dr. Kovács Attila József

Hallgató: Barkó Annamária

Titkár: Falus Fruzsina

 

Szerző Dolgozat címe Témavezető Küldő intézmény
Berecki Borbála Élelmi rostokkal dúsított kefir receptúrájának kidolgozása és az erjedési folyamat paramétereinek vizsgálata

dr. György Éva,

dr. Molnos Éva

Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia
Dobozi Réka Dielektromos mérési módszer alkalmazhatóságának vizsgálata egyes tejipari technológiai folyamatok nyomonkövetésére

Dr. Beszédes Sándor,

Dr. Csanádi József

Szegedi Tudományegyetem
Koósz Zsuzsanna Ultrahang és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinált hatásának vizsgálata pácolt hús minőségi jellemzőire Visy Anna Szent István Egyetem
Mihály Klaudia Mikrobuborékoltatással intenzifikált ultrahangos pácolás hatása bőrös karaj minőségi jellemzőire Visy Anna Szent István Egyetem
Molnár Evelin Kitinporral és magas fehérje tartalmú rovarpéppel dúsított virsli termékfejlesztése Pintér Richárd Szent István Egyetem
Pesti Richárd Tejalapú gélbe zárt gyümölcs szelet termékfejlesztése Pásztorné dr. Huszár Klára Szent István Egyetem
Szücs Fanni Tojás és tej allergének kiváltása vérplazma felhasznlásával édesipari termékekben, avagy „mindenmentes” piskóta termékfejlesztése

Dr. Csehi Barbara,

Csurka Tamás

Szent István Egyetem