Default view
OTDK 2021 Tagozatok Élelmiszertudományi A tagozat

Élelmiszertudományi A tagozat

 

Zsűri elnöke: Dr. Varga László

Tagok: Dr. Kun Szilárd

Dr. Gyimes Ernő

Dr. Gelencsér Éva

Dr. Salamon Rozália Veronika

Hallgató: Papp-Topa Emőke

Titkár: Dr. Tőzsér Dóra

 

Szerző Dolgozat címe Témavezető Küldő intézmény
Bilkei Fanni Kíra Tejfölök és tejföl imitátumok fogyasztói megítélése és biológiailag hozzáférhető zsírtartalma

Dr. Abrankó László,

Tormási Judit

Szent István Egyetem

Borovicza Boglárka, Mgr.,

Reménység Dániel, Mgr.

Gyümölcsfajták gyökbefogó aktivitásának mérése és értékelése doc. Ing. Ondrej Hegedűs, PhD. Felvidéki Tudományos Diákköri Konferencia

Kabai Vivien,

Szabó Tímea

Eltérő műtrágyaszintek hatása őszibúza fajták minőségi jellemzőire Bakos Tiborné Szegedi Tudományegyetem
Mecséri Dávid Tenebrio molitor vizsgálata, mint új élelmiszer összetevő Dr. Zsédely Eszter Széchenyi István Egyetem
Nyerges Barbara Probiotikus baktériumok mucin hasznosításának tanulmányozása

Rezessyné Dr. Szabó Judit,

Szécsi Anett

Szent István Egyetem
Szabó Zsófia Bernadett Hőkezelés hatása különböző őrleménykeverékekből készült száraztészta minták beltartalmi értékeire Dr. Szedljak Ildikó Judit Szent István Egyetem
Varga Judit Omega-3 zsírsav tartalmú táplálék-kiegészítők vizsgálata Dr. Zsédely Eszter Széchenyi István Egyetem