Zsűri elnöke: Dr. Varga László
Tagok: Dr. Kun Szilárd
Dr. Gyimes Ernő
Dr. Gelencsér Éva
Dr. Salamon Rozália Veronika
Hallgató: Papp-Topa Emőke
Titkár: Dr. Tőzsér Dóra
Szerző | Dolgozat címe | Témavezető | Küldő intézmény |
Bilkei Fanni Kíra | Tejfölök és tejföl imitátumok fogyasztói megítélése és biológiailag hozzáférhető zsírtartalma | Dr. Abrankó László, Tormási Judit | Szent István Egyetem |
Borovicza Boglárka, Mgr., Reménység Dániel, Mgr. | Gyümölcsfajták gyökbefogó aktivitásának mérése és értékelése | doc. Ing. Ondrej Hegedűs, PhD. | Felvidéki Tudományos Diákköri Konferencia |
Kabai Vivien, Szabó Tímea | Eltérő műtrágyaszintek hatása őszibúza fajták minőségi jellemzőire | Bakos Tiborné | Szegedi Tudományegyetem |
Mecséri Dávid | Tenebrio molitor vizsgálata, mint új élelmiszer összetevő | Dr. Zsédely Eszter | Széchenyi István Egyetem |
Nyerges Barbara | Probiotikus baktériumok mucin hasznosításának tanulmányozása | Rezessyné Dr. Szabó Judit, Szécsi Anett | Szent István Egyetem |
Szabó Zsófia Bernadett | Hőkezelés hatása különböző őrleménykeverékekből készült száraztészta minták beltartalmi értékeire | Dr. Szedljak Ildikó Judit | Szent István Egyetem |
Varga Judit | Omega-3 zsírsav tartalmú táplálék-kiegészítők vizsgálata | Dr. Zsédely Eszter | Széchenyi István Egyetem |