Default view
OTDK 2021 Tagozatok Élelmiszertudományi B tagozat

Élelmiszertudományi B tagozat

 

Zsűri elnöke: Simonné Dr. Sarkadi Lívia

Tagok:  Dr. Ásványi Balázs

Dr. Kovács Béla

Dr. András Csaba Dezső

Dr. Takács Krisztina

Hallgató: Sipiczki Gizella

Titkár: Dr. Adorján András / dr. Becker Zsolt

 

Szerző Dolgozat címe Témavezető Küldő intézmény
Andrási Ilka A Bennett-kenguru tejsavbaktérium közösségének vizsgálata

Dr. Csernus Olivia,

Kosztik Judit

Szent István Egyetem
Hatvan Zoltán In vitro tesztrendszer alkalmazása probiotikus baktériumtörzsek szelektálására

Dr. Süle Judit,

Dr. Varga László

Széchenyi István Egyetem
Juhász Krisztián Zoltán A házilag készített és a kereskedelmi forgalomban kapható mandulaitalok komponenseinek összehasonlító elemzése Dr. Markovics Arnold Debreceni Egyetem
Kajdi Kristóf Pu’er és wulong teák mikrobiológiai vizsgálata Dr. Pomázi Andrea Szent István Egyetem
Nagy Attila A Rosa fajok szirmának felhasználása funkcionális élelmiszerként Ecseri Károly Neumann János Egyetem
Tóth Barnabás Tápközeg optimálás probiotikus Lactobacillus törzsek intracelluláris β-galaktozidáz termelésére

Dr. Bujna Erika,

Dr. Nguyen Duc Quang

Szent István Egyetem
Urbán Imola Probiotikus Lactobacillus törzsek hidrogén-peroxid szintézisének tanulmányozása

Rezessyné Dr. Szabó Judit,

Kilin Ákos

Szent István Egyetem
Varga Laura Gyógynövényekkel kiegészített gyümölcscefre polifenol és antioxidáns tartalmának analitikai vizsgálata

Dr. Kapcsánydi Viktória,

Dr. Székelyhidi Rita

Széchenyi István Egyetem