Zsűritagok: Dr. Reinitz László
dr. Farkas Orsolya
Winkler Bea
Szerző | Küldő intézmény | Évfolyam | Dolgozat címe |
Baráth Ágnes Magdolna | Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium és Kollégium | 11. | Sertéstelepi ivóvíz savanyítás vizsgálata |
Szabó Bence | Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium | Ikerellések elemzése egy húsmarhatartó gazdaságban | |
Gulyás Dorka | Miskolc Avasi Gimnázium | 11. | Szürke lovak genetikája |
Lampért Antónia, Böröcz Bálint | KmASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Technikum,Szakképző Iskola és Kollégium | 10. | Hagyományos kalácskészítés |
Kiss Nikolett, Somogyi Nikolett | KmASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Technikum,Szakképző Iskola és Kollégium | 11. | Környezetvédelem, élelmiszerbiztonság, Tudatformálás az élelmiszeriparban |
Katona Virág | KmASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Technikum,Szakképző Iskola és Kollégium | 15. | Házi csokoládé gyártás levendulával dúsítva |
Tóth Gábor | KmASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Technikum,Szakképző Iskola és Kollégium | 15. | A torta készítésről |