Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek Ti már megint mibe keveredtetek? avagy beszámoló az V. Országos Állategészségügyi Versenyről

Ti már megint mibe keveredtetek? avagy beszámoló az V. Országos Állategészségügyi Versenyről

– Okés, megvan a térdkalács is! Mutasd a számsort!

– Nyitja?

– Nem!

– Ne már!

– Na mi a helyzet?… A számok jók, de a sorrendnél elrontottak valamit!

– Lányok, nem lehet, hogy összekevertük a sarokcsontot a térdkaláccsal?

– De!

A fenti in medias res kezdés egy boncteremben elhangzott, adrenalintól erősen fűtött beszélgetést takar az V. Országos Állategészségügyi Versenyen. Amikor azt írom, hogy adrenalintól fűtött, az igen erősen eufemisztikus megfogalmazás, valójában a fülünkön is fröcskölt az adrenalin. Jó, elismerem, ez pedig költői túlzás, de ha a két értékből átlagot számol a Kedves Olvasó, akkor megkapja a tényleges pillanatnyi adrenalinszint értékét. A kezdés egyébként kísértetiesen emlékeztet egy hét hónappal ezelőtti írásra, ami itt olvasható.

Ha pedig valaki a fenti link megnyitása után gyorsan rányomna a kis piros x-re a jobb felső sarokban, azt megnyugtatom, hogy ez a beszámoló sem lesz rövidebb, ugyanis a szerzőnek fura kattanásai vannak azon felül is, hogy ártatlan gyermeki érdeklődéssel vizsgál meg rektálisan egy tehenet. Ilyen például a terjengősség és a borzasztó barokkos körmondatok, amik ezekre a sorokra is kíméletlenül rányomják a bélyegüket.

Olvasd el a teljes beszámolót és éld át a verseny izgalmait!

 

Szerző: Németh Liza Szófia

A versenyről készült további élménybeszámolókért, képekért és videókért látogass el az OÁV Facebook és Instagram oldalára.