Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
ÁTE Alumni Csatlakozzon az ÁTE Alumni Online Közösségéhez

Csatlakozzon az ÁTE Alumni Online Közösségéhez

Alumni Irodánk számos olyan szolgáltatást nyújt az Állatorvostudományi Egyetem végzett hallgatóinak, amelyek lehetőséget kínálnak arra, hogy a végzett hallgatók közötti szakmai és baráti kapcsolatok felelevenedjenek és újra elmélyüljenek.

Arra biztatjuk Önöket, hogy legyenek az egykori Alma Materük szövetségesei és csatlakozzanak az Alumni Online Közösséghez, vegyenek részt annak szerteágazó, kulturális és szakmai rendezvényein.

Az évente, számos alkalommal megrendezésre kerülő Alumni évfolyamtalálkozóink lehetőséget kínálnak arra, hogy az Állatorvostudományi Egyetem egykori diákjai újra találkozzanak egymással és felelevenítsék közös emlékeiket, megosszák egymással szakmai karrierjük felejthetetlen pillanatait, mérföldköveit.

 

Az Alumni Fórumokon az Alumni tagjaink is kezdeményezhetik szakmai témák megvitatását, kutatási eredmények közzétételét, szakmai tapasztalatok széleskörű megosztását. Természetesen olyan fórumok is elérhetők lesznek, ahol a személyesebb, kötetlen témájú beszélgetések és kapcsolatfelvétel is lehetséges.

Amennyiben nem tudott részt venni saját évfolyamának a találkozóján, látogasson el az Alumni interjúk és történetek menüpontba, ahol elolvashatja egykori diáktársairól szóló bejegyzéseinket, valamint megoszthatja velünk saját karriertörténetét is.

A havi rendszerességű Alumni hírleveleinkben beszámolunk az Egyetem aktuális eseményeiről és legfrissebb híreiről, konferenciáinkról, postgraduális képzéseinkről, Alumni találkozókról és az egyetemi diákéletről.

Partnereink közreműködésével Karrier irodánk számos magyar és nemzetközi állatorvos pozíciót hirdet meg végzett hallgatóink számára. Látogasson el az oldalra és böngésszen az aktuális állásajánlataink között. Amennyiben gyakornokot vagy pályakezdő állatorvost keres, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a [E-mail megjelenítése] e-mail címen.

Alumni kártyánk használatával számos egyetemi szolgáltatásunk érhető el ingyenesen vagy jelentős kedvezménnyel. Partnereink felajánlásának köszönhetően, kedvezőbb áron foglalhat szállást, vehet részt budapesti kulturális és rekreációs programokon. Partnerlistánkat folyamatosan bővítjük!

Abban az esetben, ha Ön is szeretne aktívan részt venni Egyetemünk életében, Alumni önkéntességre is van lehetőség. Ilyenek az egyetemi rendezvényein való közreműködés, akár mint meghívott előadó, akár mint operatív munkában segítő kolléga. A közeljövőben szeretnénk életre hívni az Alumni mentor programot is, amelynek során szakmai segítséget nyújthat jelenlegi hallgatóinknak.

Alapítványunkon keresztül Alumni adomány felajánlásával is tudja támogatni az egyetem életét, legyen szó kutatásról, fejlesztésről, tehetséggondozásról vagy diákélet színesebbé tételéről.

Kérjük, itt regisztráljon az elérhető Alumni szolgáltatásainkért!