Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
ÁTE Alumni Alumni évfolyamtalálkozók

Alumni évfolyamtalálkozók

Az Állatorvostudományi Egyetem Alumni Irodájának támogatásával, az évente több alkalommal is megszervezett évfolyamtalálkozók lehetőséget kínálnak, hogy az ÁTE egykori diákjai újra találkozzanak egymással és felelevenítsék közös emlékeiket, megosszák egymással szakmai és egyéb (sport, kulturális, vállalkozói) sikereiket.

Az évfolyamtalálkozók méltó megünneplése érdekében az Állatorvostudományi Egyetem számos programelemmel és szolgáltatással kívánja támogatni ezeknek az eseményeknek a megvalósulását.

Megidézve a régmúlt hangulatát, Egyetemünk nagy örömmel ajánlja fel termeit az összejövetelek helyszíneként, valamint szívesen segítünk az ünnepi vacsora szervezésében is. Budapesti szállásigény esetén, férőhelyek függvényében nagy örömmel biztosítunk ingyenes kollégiumi szobát. A Danubius Hotels Group felajánlásával, a Hotel Hungaria City Center szálloda kedvezményes szálláslehetőséget nyújt az egyetem alumni tagjai számára. Amennyiben szükséges, informatikai eszközök biztosításában is segítünk.

Intézményi szinten kiemelt hangsúlyt helyezünk a 10. és 25. évfordulók megünneplésére, melyre nagy szeretettel várjuk a magyar és nemzetközi Alumni Tagjainkat. Ezen találkozók költségét az Egyetem állja, ezzel is támogatva volt diákjainak kapcsolatfelvételét.

Az érintett Alumni tagok megkeresését és meghívását elsősorban az Alumni Iroda munkatársai végzik, azonban szívesen vesszük Alumni Tagok, volt évfolyamfelelősök közreműködő segítségét is. Amennyiben Ön is szeretne részt venni a találkozó szervezésben, kérjük, keressen meg bennünket a [E-mail megjelenítése] e-mail címen.

Az aktuális évfolyamtalálkozókról az Alumni tagok hírleveleinkből, valamint az Egyetem Alumni honlapján meghirdetett eseményekből tudnak tájékozódni.

Érkezéskor vendégváró falatokkal és üdítővel kedveskedünk a rendezvény résztvevőinek. A szórakoztató programelemek mellett profi fotóst és informatikai támogatást is biztosítunk az Egyetem költségén. Felidézve a diákélet emlékeit, lehetőség kínálkozik arra is, hogy egy campus séta alkalmával újra megtekintsék régi és új épületeinket, valamint az egyetem gyönyörű parkját. Az esti szórakozás helyszínének a diákok körében jól ismert Equus Klubot ajánljuk, ahol az állófogadás költségének egy részét szintén az Egyetem fedezi.

Az összejövetelek alkalmával nagy örömmel készítünk interjúkat olyan lelkes Alumni tagokkal, akik szívesen megosztanák velünk sikertörténeteiket és beleegyeznek azok publikálásába az Egyetem felületein (honlap, Facebook, Youtube csatorna, kiadványok stb.). Az évfolyamtalálkozókat követően, a rendezvényen készült fényképek az Alumni weboldalunkon tekinthetők meg.

Szívből kívánjuk, hogy az évfolyamtalálkozók segítsenek Önöknek az egykori barátságokat feleleveníteni, és biztosítsák Önöknek a jövőbeli, közös szakmai munka sikerét.