Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
ÁTE Alumni Alumni évfolyamtalálkozók Évfolyamtalálkozók beszámolói

Évfolyamtalálkozók beszámolói

Alumni találkozó – Éljen a 78-as és 88-as évfolyam

Az Állatorvostudományi Egyetem azt szeretné, ha az itt végzett hallgatói nemcsak vendégei, barátai, hanem szövetségesei is lennének az egyetemnek.

Ennek szellemiségében szervezzük Alumni Találkozóinkat is, amely alkalmával most az 1978-ban és az 1988-ban végzett diákjainkat köszöntöttük és ünnepeltük.

Bővebben a 78-as és 88-as évfolyamtalálkozóról itt olvashatnak.

 

Vissza az Alma Materbe: újabb Alumni Találkozó az Állatorvostudományi Egyetemen

Az Állatorvostudományi Egyetem Alumni Irodája a 2008-ban végzett magyar évfolyam kezdeményezését felkarolva egy újabb Alumni Találkozó keretében látta vendégül volt diákjait az Equus Klubban, ahol a résztvevők kötetlen beszélgetés során felelevenítették régi egyetemi élményeiket, beszámoltak a szakmai munkásságukról és megosztották tapasztalataikat.

Az Egyetem Aumni Irodája keresett meg a hír hallatán, hogy évfolyamtalálkozót szerveznénk, és mi kapva kaptunk az alkalmon. Az ajánlatuk várakozáson felüli volt! Óriási terhet vettek le a vállunkról a szervezés során és a felújított Equus Klubot is kinyitották számunkra. Volt szendvics, pogácsa, édes falat, illetve ital a sofőröknek és a lazulni vágyóknak egyaránt! Vetítettünk régi képeket, volt zene és tánc, valamint egy fotós is megörökítette a találkozás pillanatait.”

A 2008-as évfolyamtalálkozóról itt olvashatnak.

 

Az Állatorvostudományi Egyetem Alumni Irodája 1994-ban végzett magyar évfolyam hallgatóit látta vendégül

Egy újabb Alumni Találkozó keretében a frissen felújított Hallgatói Központban elevenítették fel régi egyetemi élményeiket és számoltak be az elmúlt 25 évet felölelő szakmai munkásságukról, személyes életútjukról az 1994-ben végzett öregdiákjaink.

Az Állatorvostudományi Egyetem Alumni Irodájának célja, hogy elősegítse és fejlessze az itt végzett diákjaink között az élethosszig tartó, az egyetemünk szellemiségéhez illeszkedő kapcsolatot.

Az első, az Alumni Irodánk által szervezett találkozót Dr. Ózsvári László, az Állatorvostudományi Egyetem oktatási rektorhelyettese nyitotta meg, és elmondta, fontosnak tartja, hogy hallgatóink a diploma megszerzését követően is kapcsolatban maradjanak egykori Alma Materükkel, részt vegyenek annak szakmai és kulturális programjain, szerepet vállaljanak az egyetem életében és aktív részesei legyenek az Alumni közösségünknek.

Az 1994-es évfolyamtalálkozóról itt olvashatnak.