Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
ÁTE Alumni Karrier Iroda

Karrier Iroda

Karrier Irodánkat azzal a céllal hívtuk életre, hogy hozzájáruljunk és segítsük az Állatorvostudományi Egyetem hallgatóinak elhelyezkedését az állatorvosi szakmában.

Az ÁTE Karrier Iroda partnerei (rekrutációs és állategészségügyi cégek, Alumni tagok) magyar és nemzetközi diákmunkák, gyakornoki pozíciók, valamint céges és közintézményi álláslehetőségek felajánlásával tudják segíteni végzős hallgatóink személyes jövőképének kialakítását, megvalósítását és szakmában történő elhelyezkedését.

Állást ajánlana?

Az Állatorvostudományi Egyetemen nagy örömmel osztjuk meg végzős hallgatóinkkal az állatorvosláshoz kapcsolódó aktuális állásajánlatokat. Amennyiben Ön is szeretne betöltendő pozíciót hirdetni az egyetem weboldalán, kérjük, hogy az alábbi dokumentumot elektronikusan kitöltve (szerkeszthető pdf) küldje vissza a [E-mail megjelenítése] e-mail címre. Amennyiben van egyéb, kreatív anyaga a meghirdetendő pozícióról, úgy azt is szívesen várjuk.

Álláspályázat dokumentum

Állásbörze

Az évente megrendezésre kerülő Állásbörze lehetőséget kínál arra, hogy személyesen vagy Skype interjú segítségével találkozhasson érdeklődő hallgatóinkkal. Amennyiben bővebb információt szeretne kapni a tavaszi Állásbörzéről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a [E-mail megjelenítése] címen. Következő állásbörze időpontja: 2024. február

Tudjon meg többet a 2023-as Állásbörzéről ide kattintva.