Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

UNIVET Közösség Különdíja

 

Az UNIVET Közösség Különdíját az Állatorvostudományi Egyetem hallgatói szavazták meg.

 

A nyereményMáté Bence – A kiállítás album

Máté Bence nagysikerű kültéri természetfotó-kiállításának hatalmas méretű, különlegesen magas minőségű nyomdatechnikai eljárással készített albuma. A kiállítás minden fotóját és szövegét tartalmazza magyar és angol nyelven is.

Máté Bence a BBC világverseny történetének legeredményesebb természetfotósa. Az egyetlen ember, akit az év ifjú természetfotósának és az év természetfotósának is megválasztottak a világon, illetve egy időben a verseny minden ranglistáját vezeti. A Spektrum csatornán sugárzott háromrészes sorozatból, „a láthatatlan madárfotós” néven ismeri a közönség. Számos eredménye mellett nemzetközi hírnevet a széles körben elterjedt különleges kivitelezésű detektívüveges lesek tervezésével szerzett magának.

Szabadúszóként természetfotózással és lesek építésével foglalkozik világszerte. Képei, díjai ugyan több kontinenshez kötik, de legfőbb inspirációját saját lakhelyéből meríti a Kiskunsági Nemzeti Park területén, amely Magyarország egyik leggazdagabb madárvilágának ad otthont.

Könyvei

„Láthatatlanul” (magyar/angol)

„A madárfotózás kézikönyve” (Markus Varesvuo, Jari Peltomäki, Máté Bence; angol/német/finn/francia/kínai)

„A kiállítás” (magyar/angol)

www.matebence.hu