Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

Szakdolgozat

Szakdolgozat témák 2018 / Thesis topics 2018

Téma címe / Title of the Thesis Témavezető / Supervisor

Állapot / Status

 

Milk born infections in milk and importance of hygiene in milk production Darnay Lívia reserved
Present role and possible future of active and intelligent packaging Darnay Lívia reserved
Quality requirements and  characteristics  of Class B eggs in the UK Darnay Lívia reserved
Possibilities for the utilization of food waste Darnay Lívia reserved
Különböző mézfajták antimikrobás hatásának vizsgálata Tőzsér Dóra, Szakmár Katalin foglalt
Examination of shellfish and seafood with redox potential measurement method and real time PCR combination for Vibrio spp.

Erdősi Orsolya

Szakmár Katalin

reserved
Kistermelői tojások Salmonella fertőzöttségének vizsgálata Tőzsér Dóra, Szakmár Katalin foglalt
Sous-vide készítmények mikrobiológiája Tőzsér Dóra, Szakmár Katalin foglalt
Baromfihús elkészítési szokások a rákkeltő anyagok keletkezésének tükrében Lányi Katalin foglalt
PAH vegyületek előfordulása a szabadtéren árusított fagylaltokban Lányi Katalin foglalt
Role and fate of antibiotic residues during dairy product preparation Lányi Katalin reserved
PAH content of fruits and vegetables grown in areas with polluted air Lányi Katalin reserved
Gombaölő készítmények jelenléte citrusféléken és ezek élelmiszer-biztonsági következményei Lányi Katalin foglalt
LC-MS és LC-FL módszerek fejlesztése rákkeltő szerves anyagok méréséhez húsban Lányi Katalin foglalt
Rákkeltő anyagok keletkezése csirkemellben a grillezés során

Lányi Katalin

Pleva Dániel

foglalt
PAH formation in vegetable oils during heating

Lányi Katalin

Pleva Dániel

reserved
Possible food safety hazard of raw fish in sushi and sashimi Lehel József reserved
Detection of moulds in whole grain flour Lehel József reserved
Chronic Wasting Disease an its impact on public health Lehel József reserved
Nehézfémek (As, Cd, Cu, Hg, Pb) vizsgálata vaddisznóban élelmiszer-biztonsági megközelítésből Lehel József foglalt
Enni vagy nem enni? – Esszenciális fémek élelmiszer-biztonsági vonatkozásai tenger gyümölcseiben Lehel József foglalt
A review of  biological and chemical contamination in organic beef production in Ireland Lehel József reserved
Food safety aspects of microplastics in aquacultured animals Lehel József reserved
Essential elements of game meat and their dietetic effect Lehel József reserved
Szántóföldtől az asztalig: peszticid-tartalom nyomon követése az élelmiszerláncban Lehel József foglalt
Controlling of salmonella spp. in Korean chicken slaughterhouse Szili Zsuzsanna reserved
Effect of the redox potential on the multiplication of salmonella species

Szili Zsuzsanna

Szakmár Katalin

reserved
Csirkehúsból izolált E. coli antibiotikum rezisztenciájának vizsgálata Tőzsér Dóra Szakmár Katalin foglalt
 Effects of cooling  on Campylobacter.  Tőzsér Dóra Szakmár Katalin   reserved